MotivApp for Teacher

jutalomrendszer tanároknak

Használd 2023-ban díjmentesen

Regisztrálj az school.motivapp.eu oldalon, majd töltsd le az alkalmazást.

MotivApp for School
Jutalomrendszer, részletes statisztika, szülői hozzáférés
és integrálási lehetőség iskoláknak

Lépj be az intézményeddel a 21. századba, és alakíts ki egy modern, gamifikált környezetet az osztálytermekben.
Ingyenes próbaverzió: Legalább 2 hónapig díjmentesen használhatják iskolád tanárai a MotivAppot.
Egyedi ajánlat iskolád részére: Kérj egyedi ajánlatot, és vezesd be az intézményedben.
Az iskolák számára a MotivApp előfizetési díj listaára 4€ vagy 1.600 Ft /hó/tanár.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi számít egy csoportnak? Legfeljebb hányan lehetnek benne?

Egy csoportnak számítanak azok a diákok, akik egy adott csoportban tanulnak együtt egy órán. Legfeljebb 40 diák lehet egyszerre egy csoportban, tanári előfizetésben. Amennyiben valamiért több diákot szeretnél felvenni, lépj velünk kapcsolatba. Iskolai előfizetés esetén nincs létszámkorlát.

Mi az a Lite Diák-fiók?

Lite Diák-fiókot hozhatunk létre olyan diákoknak, akik nem tudnak vagy nem szeretnének külön regisztrálni. Ekkor a diák a nevével és a rendszer által generált 4-jegyű számkóddal tud belépni az applikációba. A Lite Diák-fiók is beleszámít a diákok összesített számába.

Mi a különbség a Lite Diák- és a School Lite Diák-fiók között?

A Lite Diák-fiók egy adott csoporthoz van rendelve, ezt a tanár hozhatja létre akkor, ha nem iskolai szintű előfizetést használ. A létrehozott Lite Diák-fiók csak egy adott csoportba való bejelentkezést tesz lehetővé, más csoporokba nem tud belépni.

School Lite Diák-fiók egy adott iskolához van rendelve, ezt az iskolai adminisztrátor hozhatja létre. A létrehozott School Lite Diák-fiók csak az adott intézményben hasznáható. Egy diáknál egyetlen School Lite Diák-fiók létrehozására van szükség, azzal bármelyik csoportba be tud lépni az iskolán belül, de más intézményekbe – pl. egy tanár előfizetésének saját csoportjába – nem tud belépni.

Meddig tart az ingyenes próbaverzió tanári előfizetés esetén, hogy működik?

Tanári regisztráció esetén 30 napig tart. A próbaidőszak letelte után az alkalmazást a tanárok nem tudják tovább használni. A próbaidőszak indításához nem szükséges bankkártya adatokat megadni.

Meddig tart az ingyenes próbaverzió iskolai előfizetés esetén, és hogy működik?

Iskola regisztráció esetén a jelenlegi, vagy a következő félév végéig díjmentesen használható minden funkció, függően a regisztrációtól. Amennyiben november 1. és április 14. között regisztrálsz, szeptember 1-ig tart, amennyiben április 15. és október 31. között, akkor február 1-ig tart a próbaidőszak. Ezzel biztosítjuk, hogy megfelelő ideig tudd mindig tesztelni az alkalmazást.