Motivált gyerek a mindennapokban

A MotivApp segítségével egy kreatív jutalomrendszert tárhatsz a gyermekek elé, így ösztönözve őket a mindennapi feladataik teljesítésében.

Iskolai jutalomrendszer

Tegyél érte, hogy az osztályaid motiváltak legyenek! A MotivApp School, egy gamifikált motivációs módszer egyszerű és hatékony bevezetését teszi lehetővé az osztályteremben.

Családi jutalomrendszer

Szeretnéd ha szorgalmasabb lenne gyermeked? Kezdd el használni a MotivApp Family alkalmazást, amely egy az otthonodban jól használható játékos jutalomrendszer.

A MotivApp Family csak telefonos alkalmazásban érhető el jelenleg.

Hiszünk a minőségi oktatásban

A tanítási módszerek olykor elmaradottak lehetnek, és nem igazodnak a technikailag gyorsan fejlődő világ tempójához és a gyerekek érdeklődéséhez sem.

Olyan motivációs eszközre van szükségünk, amely felkelti, majd hosszú ideig fenntartja az érdeklődést, továbbá a diákok által ismert és használt környezetben valósítható meg úgy, hogy közben kevés adminisztrációs teherrel jár.

Pedagógusokkal és pszichológusokkal együttműködve egy kreatív jutalomrendszerre épülő motivációs módszert dolgoztunk ki, amellyel a legmodernebb pedagógiai eszközök alkalmazhatók a családokba és az iskolákban.

Miért jó a MotivApp?

Folyamatos teljesítmény

A rendszeres jutalmazásnak köszönhetően
a szorgalom egyenletessé válik.

Játékosítás

A játékos környezetet a gyerek könnyebben elfogadja, élvezi az elemeit.

Egyedi jutalmak

Az ösztönző jutalmak gyermekenként eltérőek lehetnek, azt a tanár/szülő szabhatja személyre.