MotivApp

A kreatív tanulás és tanítás

szolgálatában

A MotivApp web- és mobilalkalmazás egy gamifikált motivációs módszer
 egyszerű és hatékony bevezetését teszi lehetővé az osztályteremben.

Ismerje meg a MotivAppot!

A MotivApp egy mobilalkalmazás, amely egy gamifikált motivációs módszer egyszerű és hatékony bevezetését teszi lehetővé az osztályteremben.

Applikációnk alapja egy olyan jutalomrendszer, melyben az oktató által meghatározott és kiadott feladatok megoldásával a diákok pontokat gyűjthetnek. A pontokkal kreatív, motiváló jutalmakat tartalmazó jutalomkártyákat válthatnak ki, melyek a tanuló érdemjegyére, értékelésére vannak hatással.

A diákok témánként gyűjtik a bronz, ezüst vagy arany jutalompontokat, amelyet a tanártól kapnak. Jutalompont az elvégzett házi vagy órai feladatért, egyéb teljesítményért kapható. A pontokkal kreatív, motiváló jutalmakat tartalmazó jutalomkártyákat válthatnak ki.

Modern, gamifikált osztályterem az Ön iskolájában is!

Tanulási intenzitás

Folyamatos munka váltja fel a dolgozatok előtti kampányszerű tanulást. Ezzel a maradandó tudást támogatjuk.

Azonnali visszacsatolás

A jutalompontok osztása gyors és egyszerű művelet a tanár számára, amivel a gyakori pontosztást támogatjuk. Így a szülők és diákok akár minden teljesítményről azonnali pozitív visszajelzést kaphatnak.

Egyéni stratégia

A diákokat egyéni stratégia kidolgozására ösztönözzük olyan funkciókkal, mint a pontváltás vagy a csoportban beváltható jutalmak.

Egyedi jutalmak

Az ösztönző jutalmak csoportonként eltérőek lehetnek. Épp ezért a MotivApp lehetőséget ad a tanároknak és iskoláknak arra, hogy egyedi jutalomkártyákat találjanak ki.

Miért különleges a MotivApp?

„Az általunk felajánlott kreatív jutalmak mindegyike a témakör alatt megszerezhető érdemjegyre van hatással. A gyerekek saját stratégiát dolgozhatnak ki a kártyáik beváltására, és lesznek a későbbiekben párosan és csoportosan beváltható kártyáink is.

Miközben tanítványaink az újabb szintek elsajátítására törekszenek, figyelmüket nem a rossz jegyekre összpontosítják, hanem a folyamatos tanulásra és a jutalomkártyák megszerzésére.

Amikor sikerül őket bevonni »játékunkba«, elsőként a módszer iránti lelkesedést és érdeklődést érezhetjük. Mellékhatásként – tapasztalataim szerint – megjelenhet az órai légkör javulása, a tanulói stressz csökkenése, a gátlásosabb tanulók kibontakozása is.”

Milu Ildikó
MotivApp társalapító
28 éve középiskolai pedagógus

A jövő tanulási módszere

Intézményének tanulóit még inkább motiválhatja a tanulásra, ezáltal folyamatos munka váltja fel a számonkérések előtti kampányszerű tanulást, így a maradandó tudást támogathatja.

A diákok által használt és preferált környezetben alkalmazott olyan pedagógiai módszer, amely a gyerekekhez közel áll, játékosságával megragadja, és huzamos ideig ott tartja figyelmüket az általuk meghatározott célon.

Vezesse be Ön is az intézményében!

Február 1-ig díjmentes próbaidőszakot biztosítunk. Hogyan regisztrálhatok?

  1. Intézményvezető vagy a kijelölt képviselő (adminisztrátor) regisztrál a school.motivapp.eu odalon.
  2. Az adminisztrátor meghívja a tanárokat a school.motivapp.eu oldalon a Tanárok oldalon az iskolába.
  3. A tanárok regisztrálnak az emailben kapott meghívóval és elfogadják az iskolába való meghívást.
  4. Az applikációban Hitelesített iskoláknak jelöljük ezen iskolát, amely használatához a tanárnak nem szükséges egyéni előfizetés.

Mennyibe kerül az előfizetés, milyen csomagok érhetők el?

Intézmények számára több csomagot is kínálunk, az igényekhez igazítva 4 €/tanár/hó előfizetési díjjal.

Amennyiben egy teljes évre előfizet az intézmény, 10% kedvezményt biztosítunk, valamint 10%-al több tanár használhatja az alkalmazást, mint amennyi az előfizetésben szerepel.

Keressen minket bizalommal személyes vagy online bemutatóért és egyedi ajánlatért.

Kapcsolat

Kapcsolat